Donationer

Vil du også være en af dem, der hjælper med at bygge broer mellem befolkningsgrupper? Tænker du også, at der er behov for flere aktiviteter, som fremmer dialog og bekæmper had? Og har du en ekstra ti’er (eller mere), du ikke lige ved, hvad du skal bruge til? Så hjælp os med at komme igang.

I Foreningen Brobyggerne har vi efterhånden samlet en gruppe frivillige brobyggere, der rigtig gerne vil lave en række arrangementer i hele landet. For at vi kan nå ud til flest muligt, er vi dog nødt til at sikre os, at vi kan finansiere arrangementerne. Derudover vil vi gerne blive større, og det er desværre ikke gratis. Derfor vil vi blive rigtig glade for alle donationer – store som små.

Du kan donere til Foreningen Brobyggernes arbejde ved at besøge vores BetterNow fundraising side.